Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Gerucht rondom Reinier ontkracht: ”Er is nog niet concreet” – voetbalshirt.com

'Ajax wil bizar bedrag betalen voor Braziliaans supertalent'

Het gerucht dat Ajax een bod van 25 miljoen heeft uitgebracht op Flamengo-spelmaker Reinier, kan naar het rijk der fabelen worden verwezen. Dat stelt Ajax-watcher Marco Timmer op de website van Voetbal International

“Als je de berichtgeving moet geloven is er 25 miljoen euro geboden op Reinier, maar dat is niet zo”, laat Timmer weten. “Hij staat op een lijst en ze vinden het een interessante speler, maar er is nog niets concreet. Het is een soort ‘name dropping’.”

Naast Reinier werd ook Manchester City-verdediger Angeliño de afgelopen week in verband gebracht met een transfer naar Ajax. “Over Angeliño kunnen we kort zijn”, stelt Timmer. “Ik begrijp dat die naam genoemd wordt, maar het verhaal dat hij in de winter al gaat komen is denk ik een broodje aap. We hebben contact gezocht met hem en zijn entourage en hij wist zelf nergens van.”

Timmer acht de kans dat Angeliño terugkeert in de Eredivisie dan ook klein. “PSV wordt ook genoemd, maar die kunnen hem niet betalen. Deze jongen moet een salaris hebben van vier miljoen euro plus. Ajax kan dat wel betalen, maar hij heeft nog een lang contract. Dan moet je toch denken aan een transfersom tussen de vijftien en twintig miljoen euro. Het is de vraag of Ajax dat ervoor over heeft.”

 

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *