Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

‘Gamechanger’ van SC Heerenveen: ”Natuurlijk wil je graag spelen” – voetbalshirt.com

Dreyer: ''Het is misschien nog wel beter dan ik verwacht had'' - FeanOnline.nl

Anders Dreyer liet zich vrijdagavond weer eens zien in het shirt van SC Heerenveen. De Deense vleugelaanvaller gaf als invaller tegen Vitesse zijn eerste assist van het seizoen. In zijn voorgaande zeven competitieduels was Dreyer niet bij een goal betrokken.

“Het was leuk om een half uur speeltijd te krijgen. Om de trainer te kunnen laten zien wat hij kan verwachten als hij me in het veld brengt of laat beginnen”, zegt de 21-jarige Dreyer in gesprek met het Friesch Dagblad.

Dreyer speelde tot dusver slechts 114 minuten en kwam elke keer als invaller in het veld. Hij wil zich graag onderscheiden. “Ik sta in het veld om goals te scoren en assists te geven. In dat kader kun je me een gamechanger noemen, al zullen we het uiteindelijk toch met z’n allen moeten doen”, aldus de Deen, die begrijpt dat trainer Johnny Jansen hem nog geen basisplek geeft.

“Natuurlijk wil je graag spelen, maar de ploeg doet het goed”, beseft hij. “Ik heb het hier goed naar de zin en moet elke training mijn best doen om te laten zien wat ik in huis heb. Want het liefst zou ik wat meer willen spelen.”

Dreyer was blij met de 3-2 zege op Vitesse. “Als je wint, dan geeft dat een goed gevoel. En als je onderdeel bent geweest van dat succes dan voelt dat nog beter. Dan voelt het dubbel zo goed”, vindt Dreyer. “Vooral ook omdat de ontlading na afloop groot was en het heel emotioneel was met Chris de Wagt in de kleedkamer. Dat heeft op mij een diepe indruk gemaakt.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *