Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

FC Utrecht-aanvaller: ”Hopelijk heeft Chelsea ze een tik uitgedeeld” – voetbalshirt.com

FC Utrecht-aanvaller: ''Hopelijk heeft Chelsea ze een tik uitgedeeld''

Gyrano Kerk heeft zin in de wedstrijd van FC Utrecht tegen Ajax. De pijlsnelle aanvaller van de Domstedelingen verwacht ook dit seizoen weer een spektakelstuk.

“De ambiance, de strijd tussen de twee teams en het is vaker gebleken dat het gewoon hele mooie wedstrijden”, aldus Kerk tegenover RTV Utrecht, die weet dat er geen Utrecht-fans aanwezig zullen zijn. “Het is heel jammer voor ons. Ik had ze er graag bij gewild, maar onder de omstandighedengaat dat niet lukken. Ik vind wel dat zij daarin gelijk hebben.”

Dinsdag speelde Ajax nog in de Champions League gelijk tegen Chelsea. “Voor het Nederlands voetbal en voor hen vind ik het heel jammer”, geeft de aanvaller toe. “Hopelijk heeft Chelsea ze wel een tik uitgedeeld zodat wij daar drie punten kunnen gaan halen. Ze hebben een heel sterk team, dus ik weet niet zeker of dat gebeurd is.”

Desondanks verwacht Kerk wel dat een resultaat halen mogelijk is. “Als wij heel goed verdedigen, eruit vliegen als dat kan en snel een doelpunt maken, dan denk ik wel dat je daar een resultaat kan behalen”, vertelt hij. “Ik hoop dat het zondag gaat lukken.”

Voor de geboren Amsterdammer wordt het een bijzondere wedstrijd. “Eigenlijk maakt het mij niet zo veel uit, maar in je eigen stad spelen is wel iets bijzonders”, zegt Kerk. “Ik heb ook heel veel vrienden die voor Ajax zijn, dus dat maakt het wel leuker. Maar ik denk wel dat ze hopen dat ik win en dat ik scoor. Misschien wordt het voor hen een dilemma.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Senesi speelde wedstrijd uit én scoorde met gebroken arm: 'Kon hem niet bewegen'

Eredivisie NieuwsPSV NieuwsVoetbalnieuws

Zoet: ''Ik heb een aardig tikkie gehad, dat spreekt voor zich'' - voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

Senesi geeft update: ''Goede hoop dat het snel beter gaat'' - Feyenoordpings.nl

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'We keken dat filmpje van Ciss in de kleedkamer: iedereen rolde over de grond'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *