Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsFeyenoord NieuwsVoetbalnieuws

Driessen: ”Koevermans is doodsbang dat dit naar buiten zou komen” – Feyenoordpings.nl

Koevermans pakt door: ''Zo snel mogelijk toe treden in voetbalpiramide''

Onlangs trok Feyenoord Frank Arnesen en Mark Koevermans aan als nieuwe technisch en algemeen directeur. Vooral de aanstelling van Koevermans deed veel mensen verbazen, zo ook journalist Valentijn Driessen.

Driessen geeft aan in het verleden een interview te hebben gehad met Koevermans, waarin hij het volgende zei:  ”Naarmate ik ouder word weet ik steeds beter waar ik goed in ben en vooral ook waar ik helemaal niet goed in ben. Ik zou bijvoorbeeld nooit algemeen directeur van Feyenoord willen worden omdat ik denk dat ik daar echt een aantal competenties in mis om dat goed te kunnen. Dan komen er zaken op mijn bordje waar ik niet gelukkig van word. Daar wordt mijn omgeving en ook Feyenoord niet gelukkig van.”

In het programma Veronica Inside reageert Driessen dan ook op de aanstelling van Koevermans als algemeen directeur. ”Dit lijkt natuurlijk helemaal nergens op. Als ik mijn chef hoor zeggen dat hij helemaal geen chef van deze toko wil zijn, dan vraag ik me af ‘wat doe je hier dan?’ Dit gaat natuurijk als een lopend vuurtje bij het personeel. Dit is natuurlijk verschrikkelijk pijnlijk. Normaal gesproken kun je dan geen directeur van Feyenoord blijven, vind ik dan. Hij is doodsbang dat dit naar buiten zou komen en dat is nu het geval.”

Waarom heeft Koevermans in hemelsnaam ‘ja’ gezegd? ”Die gasten (Vrienden van Feyenoord, red) willen dat natuurlijk. Die willen een marionet als directeur. Dat is natuurlijk wel handig en dan blijf je de boel bepalen. Ik heb dit gelezen en nu weet ik wel genoeg. Iedereen weet door wie hij gestuurd word. Als je dit in mei zegt betekent het niet dat je vier maanden later wel over alle competenties beschikt”, aldus Driessen.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Deense pers: Ajax contracteert Kudus voor vijf jaar en betaalt negen miljoen euro

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Instagram-account Fortuna Sittard ontploft door oproep mediatycoon Ilicali

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Mourinho en Spurs willen transferplannen Ajax saboteren met ruildeal'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Rashford krijgt eredoctoraat Manchester vanwege campagne tegen kinderarmoede

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *