Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Dessers baalt: ‘Ik dacht dat dit één van de momenten van mijn leven ging zijn’

Dessers baalt: 'Ik dacht dat dit één van de momenten van mijn leven ging zijn'

Dessers baalt: ‘Ik dacht dat dit één van de momenten van mijn leven ging zijn’

Cyriel Dessers noemt het ‘pijnlijk’ dat hij door de coronacrisis moet wachten op zijn debuut voor Nigeria. Vlak voor de uitbraak werd hij voor het eerst uitgenodigd door bondscoach Gernot Rohr.

“Pijnlijk”, zegt Dessers tegen de BBC over zijn afgeketste Nigeria-debuut. “Ja, het doet pijn, omdat ik dacht dat dit één van de beste momenten van mijn leven ging zijn, of toch van mijn carrière. Om dat niet te zien doorgaan was echt pijnlijk.”

“Nigeria heeft nu een jong team, heel wat spelers spelen in Europa, dus ik denk dat de aanpassing wel zal meevallen en ik hoop dat ze me accepteren in het team. Ik kijk er naar uit om Victor Osimhen (spits van Lille. red.) te zien. Ik kijk veel naar voetbal en spitsen, en ik denk dat hij geweldig is. Ik hoop dat ik hem kan helpen en steunen.”

De topscorerstitel in de Eredivisie deelt Dessers na vijftien goals met Feyenoord-captain Steven Berghuis. “Ik denk dat ik nog wel wat had kunnen scoren, maar gezondheid is belangrijker dan voetbal. Ik ben het eens met de beslissing.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Oud-Feyenoorder Kalou zet loopbaan voort bij Botafogo

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Vriends bij Slimste Mens: 'Voordeel van mijn beroep: de lat ligt niet zo hoog'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Na de loting van vanmiddag is speelschema Europees voetbal eindelijk rond

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Siem de Jong toch op zijn gemak in de coronabubbel met Mickey en Donald

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *