Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

De Jong: ”Kon al eerder naar Barcelona, ik koos echter voor Ajax’ – voetbalshirt.com

De Jong: ''Kon al eerder naar Barcelona, ik koos echter voor Ajax'

Frenkie de Jong vertrok deze zomer voor 85 miljoen euro naar FC Barcelona, maar hij had ook al een jaar eerder naar Spanje kunnen vertrekken. Zo vertelt de middenvelder openhartig in gesprek met de Spaanse media.

“Het was in de vorige zomer, in 2018”, blikt De Jong terug in gesprek met El Periodico. “Ze namen contact op met Ajax en mijn agent. Ik had het gevoel dat het beter was om nog een jaar in Amsterdam te blijven, Ajax wilde me ook nog niet verkopen.”

Ondanks dat hij Barcelona een jaar eerder afwees, was de Spaanse club alsnog geïnteresseerd. “Ik was duidelijk, vond dat ik nog een jaar in Amsterdam moest blijven. Ik was nauwelijks een volwaardig onderdeel van het eerste elftal en raakte een periode geblesseerd. Ik wilde spelen, daarom was het beter om bij Ajax te blijven.”

“Als ik het niet eens was geworden met Barcelona was het waarschijnlijk Paris Saint-Germain of Manchester City zijn geworden. Maar dat is natuurlijk lastig om nu te zeggen”, aldus de middenvelder, die eerder ook voor Willem II speelde.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Auassar haalt uit naar scheidsrechter: 'Kan me geen reet schelen, ik zweer het'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Ten Hag fel na Ziyech-blessure: 'Hoe kun je dat als ervaren analist zeggen?'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Southampton-scouts reizen af naar ADO-RKC voor Summerville'

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Faik baalt: ''Dan speel je eigenlijk een wedstrijd tegen jezelf'' - voetbalshirt.com

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *