Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

‘Clubleiding Real Madrid stemt voor Van de Beek en gaat tegen eis Zidane in’

'Clubleiding Real Madrid stemt voor Van de Beek en gaat tegen eis Zidane in'

‘Clubleiding Real Madrid stemt voor Van de Beek en gaat tegen eis Zidane in’

Donny van de Beek wordt in Spanje weer gelinkt aan Real Madrid. De Ajacied geldt nog steeds als alternatief voor Paul Pogba, die bovenaan het Madrileense lijstje staat. Het binnenhalen van de Fransman blijkt echter een taaie klus.

Dat schrijft Marca woensdag. Real wilde Pogba afgelopen zomer ook al hebben, maar slaagde er toen niet in om hem weg te kapen bij Manchester United. Van de Beek was het alternatief, ondanks dat trainer Zinédine Zidane een duidelijke voorkeur voor Pogba had. 

Zidane vindt dat de clubleiding hem de komst van Pogba verschuldigd is omdat hij Real in maart uit de brand geholpen heeft na het ontslag van Santiago Solari. De Fransman stelde het binnenhalen van Pogba als enige eis. Dat is tot nu toe nog niet gelukt. 

Pogba heeft nog een contract tot 2021 bij Man United, weigert te verlengen en wil weg. In Spanje twijfelt men echter of de middenvelder wel in het team past. De club wil de ontwikkeling van talenten, waaronder Federico Valverde, niet in de weg zitten. Zidane hoopt echter toch dat Pogba, die minstens 120 miljoen moet kosten, in de winter of zomer naar Madrid komt.

Van de Beek
Mocht dat niet lukken, dan komt Van de Beek weer in beeld. Volgens Marca is hij een alternatief voor Pogba. Ook Christian Eriksen staat op de lijst, maar de clubleiding stemt juist voor Van de Beek. Marca schrijft dat het binnenhalen van de Ajacied binnen enkele uren zou moeten lukken, mocht Real zich daadwerkelijk melden bij Ajax.

Eriksen is na dit seizoen gratis en voor niets op te halen bij Tottenham Hotspur omdat de Deen niet wil verlengen. Desondanks hoopt Zidane vurig op Pogba. 

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *