Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Heerenveen nieuwsVoetbalnieuws

Bruijn baalt: ”Daar ben ik geen profvoetballer voor geworden” – voetbalshirt.com

Bruijn baalt: ''Daar ben ik geen profvoetballer voor geworden'' - FeanOnline.nl

Jordy Bruijn mocht woensdag weer eens opdraven bij SC Heerenveen. De middenvelder had een basisplek in de oefenwedstrijd tegen Ajax en scoorde de enige treffer van de wedstrijd. Het was een tijdje geleden dat Bruijn aan de aftrap stond.

“Het was fijn om weer een volledige wedstrijd met het eerste team te spelen”, zegt hij in het Friesch Dagblad. “Of je nou negentien of 34 bent, als je niet speelt is alles gewoon waardeloos. Ik ben tenslotte geen profvoetballer geworden om op maandagavond voor tien man mijn wedstrijden bij de beloften af te werken.”

Bruijn raakte eerder in de uitwedstrijd tegen Ajax (4-1) zijn basisplek kwijt, maar ging niet bij de pakken neer zitten. “Want ik schiet er niks mee op wanneer ik nu stennis ga schoppen”, meent hij. “De trainer vertelde me dat we een goede, brede selectie hebben en dat hij tegen Ajax vanwege de tactiek voor Joey (Veerman, red.) koos. Daarna is het elftal blijven staan.”

De middenvelder hoopt dat hij zijn voeten heeft laten spreken. “Dat heb ik de afgelopen weken met drie goals en vier assists bij de beloften al wel gedaan, denk ik. En vandaag opnieuw. Het is nu gewoon een kwestie van wachten op een nieuwe kans, hoe lastig ik dat ook vind. Als de trainer me nodig heeft, zal ik er staan”, besluit Bruijn.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter wint in leeg stadion, ook topper tegen Juventus zonder publiek

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Voetbalbond KNVB neemt vooralsnog geen maatregelen na eerste besmetting

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Spelers AZ balen van fouten: 'Onwijs klote, maar fantastisch Europees seizoen'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Ajax klaar in Europa ondanks overwinning op Getafe (2-1)

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *