Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Babel kritisch over eigen spel: ‘Maar kan meer laten zien als team beter draait’

Babel kritisch over eigen spel: 'Maar kan meer laten zien als team beter draait'

Babel kritisch over eigen spel: ‘Maar kan meer laten zien als team beter draait’

Ryan Babel weet bij zichzelf dat het beter moet wil hij slagen bij Ajax. De aanvaller, die gehuurd wordt van Galatasaray, kan de verwachtingen tot nu toe nog niet waarmaken in Amsterdam.

In gesprek met De Telegraaf geeft Babel aan dat hij zelf ook weet dat het beter moet dan hij tot nu toe heeft laten zien. “Natuurlijk mogen mensen veel van mij verwachten”,aldus Babel. “Maar ook ik kan veel meer laten zien als een team beter draait. Ik heb niet de kwaliteiten om een heel slecht draaiend team in mijn eentje te betoveren. Zeker niet in deze fase van mijn carrière.”

In de tweede wedstrijd tegen Getafe kon Babel zich wederom niet écht onderscheiden. Wel wil de aanvaller nog wat kwijt over de Spaanse tegenstander. “Er werd veel geschreven dat we ons lieten provoceren door Getafe, maar dat was niet zozeer de issue. We waren meer geïrriteerd over de scheidsrechter. We wisten dat de tegenstander op deze manier zou spelen, dat hadden we geanalyseerd. Maar de scheidsrechter liet zich toch steeds foppen. De scheidsrechter van gisteren vond ik prima, die liet het gewoon doorgaan en dan stonden de spelers van Getafe ook weer gewoon op.”

Frustraties
Waar Babel zich in de eerste wedstrijd nog liet gaan door Getafe-speler Allan Nyom te imiteren door over de grond te gaan rollen, hield hij zich in het tweede treffen in. “Gisteren hield ik me afzijdig, hoewel ik echt wel weer frustraties voelde”, vervolgt hij. “Vorige week probeerde ik de scheidsrechter nadrukkelijk onder druk te zetten door bij ieder opstootje betrokken te zijn. Misschien hadden we dat meer gezamenlijk moeten doen.”

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

LIVE: De VP VoetbalQuiz, wat weet jij over de Eredivisie? Speel mee en win!

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Ook Sibon terug uit Australië: 'Nog niet thuis geweest, mag zelfs niet naar de wc'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Eredivisie-clubs gaan als collectief beslissen over compensatie voor supporters

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Veltman zet Ajax-vertrek uit het hoofd: "Het is een bizarre tijd, voor iedereen"

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *