Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Ajax NieuwsEredivisie NieuwsVoetbalnieuws

”Ajax tikt nu een niveau aan dat Champions League waardig is” – voetbalshirt.com

''Ajax tikt nu een niveau aan dat Champions League waardig is''

Adrie Koster wil met Willem II stunten tegen Ajax. De oefenmeester van de Tilburgers weet dat het een lastige uitdaging wordt, maar heeft een plan bedacht voor komende vrijdag.

“We hebben ons goed voorbereid, maar dat doen we elke week. We hebben het niets anders gedaan dan normaal. De spelers weten zelf ook wat ze in hun mars hebben, hoe ze spelen en wat hun speelwijze is”, begint Koster voor de camera’s van Willem II TV. “Maar het komt aan op details en daar wil je ze op voorbereiden.”

“Je zult een heel erg goede dag moeten hebben om ze te kunnen verslaan. Maar zolang de wedstrijd nog niet gespeeld hebt, maak je nog altijd kans”, vervolgt Koster, die lovend is over de Amsterdammers. “Ajax heeft enorme stappen gezet, ze tikken nu een niveau aan dat Champions League waardig is. Het wordt lastig maar we moeten met overtuiging, net als tegen Sparta, de wedstrijd beginnen.”

Koster weet wel dat Willem II er alles aan moet doen om te stunten. “Je moet aan de aftrap staan om te winnen, maar ook met overtuiging voetballen. Je moet gewoon spelen voor de drie punten en moet geen fouten maken. Het wordt heel lastig, maar je hebt altijd kansen”, besluit de oefenmeester.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Inter profiteert van puntenverlies Lazio en Atalanta

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

United laat dure punten liggen in strijd om CL-ticket

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Schmidt laat Sparta wachten en wil PSV-huurlingen eerst zelf in actie zien'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Sevilla zeker van Champions League-ticket na verlies Villareal

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *