Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

AD: ‘reële’ kans op nieuwe Feyenoord-huur Ié, tweede aanwinst spoedig gekeurd

AD: 'reële' kans op nieuwe Feyenoord-huur Ié, tweede aanwinst spoedig gekeurd

AD: ‘reële’ kans op nieuwe Feyenoord-huur Ié, tweede aanwinst spoedig gekeurd

Feyenoord begint werk te maken van de selectie voor komend seizoen. Het Algemeen Dagblad liet maandag weten dat Leroy Fer alsnog op het punt staat om bij te tekenen: het middenveld van de stadionclub staat hierdoor al aardig in de steigers.

Mark Diemers kwam onlangs namelijk al over van Fortuna Sittard, Orkun Kökcü blijft ook langer binnenboord, de talentvolle Wouter Burger keert terug van Excelsior en ook Jens Toornstra blijft. Van de huidige middenvelders vertrekt alleen Renato Tapia. Achraf El Bouchataoui keert terug van zijn verhuurperiode bij FC Dordrecht, maar het is nog maar de vraag of er voor hem een rol bij het eerste elftal is weggelegd.

Eric Botteghin lijkt Feyenoord dan weer transfervrij te gaan verlaten na vijf jaar, in navolging van maatje Jan-Arie van der Heijden. Feyenoord heeft met Sven van Beek, Marcos Senesi en George Johnston nog drie centrale verdedigers over en zal dus de markt op moeten. Volgens het AD zoekt de stadionclub het echter relatief dicht bij huis: Edgar Ié (foto) werd vorig seizoen gehuurd van het Turkse Trabzonspor en de kans is ‘reëel’ dat de Portugees international ook volgend seizoen in De Kuip speelt.

De tweede externe versterking na Diemers moet Christian Conteh worden. De twintigjarige aanvaller loopt uit zijn contract bij St. Pauli en is volgens het AD hard op weg naar Rotterdam-Zuid: technisch directeur Frank Arnesen heeft al met hem gesproken en de medische keuring wordt naar verwachting op korte termijn ingepland. Of Feyenoord met Conteh al een gedroomde vervanger voor de geblesseerde Luis Sinisterra heeft gevonden, moet echter nog afgewacht worden. Trainer Dick Advocaat wilde liever een linksbuiten die er meteen kon staan, à la Bryan Linssen. Mogelijk gaat Feyenoord dus nog verder zoeken, zodat Conteh zich in de luwte verder kan ontwikkelen.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

WK-helden zoeken club: na Götze ook Schürrle weg bij Borussia Dortmund

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Oranje-international Jansen verruilt Ajax voor Valencia

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

NEC-stunt: 60-voudig international Barreto na dertien jaar terug naar De Goffert

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Buijs helpt nummer 10-verhaal de wereld uit: 'Kwam vanuit de club, qua marketing'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *