Laatste voetbalnieuws lees je op voetbalshirt.com

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Aanpoten voor Brenet bij Vitesse: ‘Ze hebben me niet voor niets gehaald’

Aanpoten voor Brenet bij Vitesse: 'Ze hebben me niet voor niets gehaald'

Aanpoten voor Brenet bij Vitesse: ‘Ze hebben me niet voor niets gehaald’

Joshua Brenet maakte zondag tegen PSV zijn basisdebuut voor Vitesse en is blij dat hij eindelijk weer wedstrijden kan gaan spelen. Bij TSG Hoffenheim zat de Nederlandse verdediger op de bank.

Vitesse huurt Brenet tot het einde van het seizoen. Zondag mocht hij in de basis starten. “Ik was er klaar voor en snakte naar een wedstrijd”, zegt Brenet tegen Omroep Gelderland. “Ik moest m’n conditie verbeteren en mezelf inwerken. Voetballen verleer je niet, het ging echt om m’n conditie. Vitesse heeft me niet voor niets gehaald, dus ik ging er wel vanuit dat ik zou gaan spelen.”

Brenet wil zich bij Vitesse weer op de voetbalkaart zetten. “Ik wil aan Hoffenheim en de buitenwereld laten zien dat ik er nog steeds ben. Dat ben ik ook van plan om te doen”, zegt hij na de 1-2 nederlaag tegen PSV.

Source link

Related posts
Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Veltman zet Ajax-vertrek uit het hoofd: "Het is een bizarre tijd, voor iedereen"

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

Mooie anekdote Van der Meyde: 'Zlatan wilde Mido's auto lenen voor een date'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

'Heel bijzonder hoe in Nederland wordt gevoetbald, maar dit is mijn beste seizoen'

Eredivisie NieuwsVoetbalnieuws

PEC Zwolle in de maag met veroordeeld clubicoon: 'Fans hebben grote stem'

Laatste nieuws in jouw inbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *